Вчера един ахмак казал, че Драго ми бил братовчед. Единият

...
 Вчера един ахмак казал, че Драго ми бил братовчед. Единият
Коментари Харесай

Борисов: Таско Ерменков е ахмак

 „ Вчера един будала споделил, че Драго ми бил братовчед. Единият е от Велико Търново, аз съм от Банкя, но оня си е будала човек. Оставете ахмаците да си приказват. “ Това сподели преди малко министър председателят Бойко Борисов в Брюксел в коментар на „ новината “ на аления народен представител Таско Ерменков от през вчерашния ден, че министър-председателят и шефът на разузнаването Драгомир Димитров са братовчеди.
„ Ама проверявайте, преди да пишете “, посъветва Борисов публицистите. И захапа Ерменков и по друга линия – името, което му е дала майка му. „ Едно време имаше един тип сладолед, стандартизиран самун, а кренвирш да си купиш – огромна работа беше! Но пък имахме танкове “, сподели още Бойко Борисов.

Нека си вземе оставката на търговците в Русе, на депутатите, които купуваха гласове, и тогава да желае оставки на патриотите, отряза Корнелия Нинова Борисов от Брюксел. По-рано през днешния ден, тя изиска оставката на Валери Симеонов.

Премиерът разяснява и закупуването на стратегически изтребител. Що не излязат военните, президентът, да кажат кой ни е съперник, с цел да преценяме от кой се пазим и с какво ще нападаме, попита той.

Нека преценим какъв брой самолета има Европа, какъв брой трябват за България. Ако трябват 100 и Турция ще ни става, примерно съперник, какъв брой самолета и танкове ще ни трябват, в случай че станем южен фланг, попита реторично Борисов. За наслада, от ден на ден от прагматичните водачи споделят, че не е добре Европейски Съюз да къса с Турция. И на мен може да не ми харесват доста неща в Турция, само че увисва целият фланг, уточни Борисов.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР